ΕΠΙΠΛΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στηρίζεται στην ποιότητα, στο προσωπικό και άψογο service, στην συνέπεια και φυσικά στις προσιτές τιμές.

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ

Είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο άνετο και όμορφο για εσάς σύμφωνα πάντα με το δικό σας προσωπικό ύφος. Ζεστή ατμόσφαιρα, έξυπνες ιδέες, λειτουργικός χώρος και όμορφο σπιτικό είναι κάτι που μπορούμε με σιγουριά να σας προσφέρουμε

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Είναι «μία επιτυχημένη πώληση», δηλαδή ευχαριστημένοι πελάτες και εμπόρευμα που η ποιότητα του να μπορεί να μας διαφημίζει για όσο αυτό υπάρχει. Το κλειδί γι αυτό είναι να υπάρχει σωστή Βάση. Γι αυτό κι εμείς έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με τους εμπειρότερους κατασκευαστές επίπλων των οποίων το Brand name αποτελεί ορόσημο στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης. Συνεργάτες που μπορούν και μας στηρίζουν για να μπορούμε να στηρίξουμε αυτό που κάνουμε χωρίς να βασιζόμαστε σε ευκαιριακές προτάσεις.

Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ

Από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του χώρου είναι η ειλικρινής αντιμετώπιση του ανθρώπου που έχουμε απέναντι μας και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Ξεκινήσαμε το (2005) με κύριο αντικείμενο το εμπόριο με βοηθητικά έπιπλα μελαμίνης (Ντουλάπες, συρταριέρες, παπουτσοθήκες κ.α ) διακοσμητικά μικροέπιπλα, είδη διακόσμησης , έπιπλα εξωτερικού χώρου, έπιπλα γραφείου, Η/Υ , αναλώσιμα και μηχανές γραφείου, κάτω από την επωνυμία “m-store”.

Μετά από επιτυχυμένη πορεία και μία σειρά επενδύσεων, επεκταθήκαμε σε ένα ιδιόκτητο χώρο 800 τμ με στόχο την αναβάθμιση μας, και την διεύρυνση των εμπορικών μας στόχων,

έχοντας έτσι το πλεονέκτημα των δύο διαφορετικών χώρων, καθώς και των χαμηλών λειτουργικών εξόδων, τα οποία μας επιτρέπουν να διατηρούμε τις τιμές μας σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας επιτρέπει να έχουμε ένα τεράστιο πελατολόγιο και να μπορούμε να απευθυνθούμε σε αρκετά μεγάλο αγοραστικό κοινό. Σε εμάς μπορεί να απευθυνθεί ο ιδιώτης που ψάχνει ένα βοηθητικό έπιπλο, ο οικογενειάρχης που Θέλει να επιπλώσει τον χώρο του, το μελλόνυμφο ζευγάρι και ο μικρός επαγγελματίας που θέλει να εξοπλίσει την επιχείρηση του αλλά και ο ξενοδόχος που θέλει να στήσει την ξενοδοχειακή του μονάδα.

ΕΠΙΠΛΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ© 2011 •

SOUND